dsc_4870.jpg

bild-2.JPG

MDA Elektronik

  Försäljning-Installation-Service

Kontakta mig på

Mob: 0702-284098

info@mdaelektronik.se

Försäljning

 Bild o Ljud utrustning

Proffesionel ljudutrustning

Hörslingor och ljudsystem

          

         

Installationer

 Video utrustning

 Ljud anläggningar

 Proffsljud utrustning

Hörslingesystem

Utbildning

Vi anordnar komigång utbildningar.

Men även mer riktade utbildningar och certifierings kurser anordnas.

Utbildningar via Netsmart b.l.a

 

Välkommen till MDA Elektroniks nya hemsida. Den är under uppbyggnad och kommer att förändras och kompletteras hela tiden.

Vi kommer att erbjuda färdiga paket som är skolanpassade och pedagogiska.

Service och reperationer av bla semi och proffs utrustning erbjuds.

Kammarkollegiet är en organisation som gör upphandlingar i enlighet med L.O.U för Kommuner och Landsting m.m .

MDA Elektronik är ett företag som är godkänt som underleverantör i Kammarkollegiet.

Detta underlättar när det gäller att göra inköp ifrån MDA Elektronik då de flesta kommunerna i Västra Götaland har ett upphandlings avtal via Kammarkollegiet.

 


PG48-XLR-B Sångmikrofon XLR-kabel

PG48 är en dynamisk mikrofon med kardioid karaktär. Den har en justerad frekvenskurva för att passa sång. Kapseln har en neodymium-magnet för maximal utgångsnivå. Mikrofonen är gjord i metall för bästa hållbarhet. Den har on/off knapp. Inkluderat är även en 4.5 meters kabel XLR-XLR samt en mikrofonhållare.

Frekvensområde: 70-15000Hz

Artikelnr. 227014

Pris inkl. moms 399:-


PG58-XLR-B Sångmikrofon XLR-kabel

PG58 är en dynamisk mikrofon med kardioid karaktär. Den har en justerad frekvenskurva för att passa både leadsång och körsång. Kapseln har en neodymium-magnet för maximal utgångsnivå. Mikrofonen är gjord i metall för bästa hållbarhet. Den har on/off knapp. Inkluderat är även en 4.5 meters kabel XLR-XLR samt en mikrofonhållare. Ett puffskydd i grillen gör PG58 mindre känslig för ”puffljud”.

Frekvensområde: 60-15000Hz

Artikelnr. 227018

Pris inkl. moms 599:-


SM58-LCE Sångmikrofon

SM58 är en legend inom audioindustrin. Den har hängt med i många år och är framtagen främst för sång men används även i en mängd andra sammanhang. Den är en dynamisk kardioid med mycket tydlig ”proximityeffekt”. Den har ett inbyggt, sfärsikt filter som minimerar puffljud och vindljud. SM58 har ett sound som alla ljudtekniker och sångare känner till vilket gör den till ett självklart val för sång.

Frekvensområde: 40-15000Hz

​Artikelnr. 227030

Pris inkl. moms 999:-


SM58SE Sångmikrofon med switch

SM58S är en legend inom audioindustrin. Den har hängt med i många år och är framtagen främst för sång men används även i en mängd andra sammanhang. Den är en dynamisk kardioid med mycket tydlig ”proximityeffekt”. Den har ett inbyggt, sfärsikt filter som minimerar puffljud och vindljud. SM58S har ett sound som alla ljudtekniker och sångare känner till vilket gör den till ett självklart val för sång. SM58S har, till skillnad från SM58, även on/off brytare.

• Frekvensområde: 40-15000Hz

• Switch

Artikelnr. 227032

Pris inkl. moms 1.199:-


Super 55 Sångmik. "Beta"-kapsel vintagelook

Sångmikrofon Deluxe. Super55 är en dynamisk mikrofon med supernjure-karakteristik. Den kombinerar det klassiska utseendet från 55SH med modern BETA teknik i kapseln vilket ger en uppgradering av ljudet. - Klassisk krompläterad design med inlägg av blått - Optimerad frekvensgång för sång och tal - Låg rundgångskänslighet och exellent off-axis dämpning - Stötdämpad montering av kapseln ger också lågt handljud - Integrerat mickfäste

Artikelnr. 226968

Pris inkl. moms 2.199:-


SM58-X2U USB adapter + mikrofon

Den legendariska dynamiska SM58:an med njurkarakteristik är nu tillgänglig med X2u-USB adaptern som har en inbyggd hörlurslyssning med noll fördröjning [latency] och det är lätt att kontrollera balansen mellan mikrofon och uppspelat ljud. Spela in digitalt var du än befinner dig med din dator – det är bara att plugga in och spela och få ett ljud som är bättre än CD-kvalité.

Artikelnr. 227031

Pris inkl. moms 2.095:-


SM7B Röstmikrofon för exv. radio/TV

Dynamisk broadcast-mikrofon, ursprungligen avsedd för radiostationer och liknande, men som blivit mycket uppskattad för sånginspelning i studio samt vid live-uppträdande. Den har en mycket bred frekvensrespons med kontroller för basavskärning presence och är extremt väl skärmad mot elektromagnetiska störningar. Mikrofonkapseln är stötdämpad och har ett högeffektivt puffskydd.

Typ: dynamisk

Frekvensomfång: 40Hz-16kHz.

Riktningskaraktäristik: njure.

Övrigt: Hängande stativfäste.

Artikelnr. 226961

Pris inkl. moms 3.699:-


Beta87C Sångmikrofon, njure

Beta87C är i princip en Beta87A, men med kardioid karaktäristik för att användas ihop med in-ear-monitoring, där det inte ställs samma krav på riktverkan. Beta87C är ett mycket bra val för såväl leadsång som körsång. Den rullar av basen för att undvika ”bullrigt” ljud vid nära mikrofonplacering. Beta87C kräver fantommatning.

Frekvensomfång: 50-20000Hz

Artikelnr. 226989

Pris inkl. moms 2.799:-MicOne

En svensktillverkad rörmikrofon, byggd av ljudtekniker för ljudtekniker! Vid tillverkningen har inget sparas in på kvaliteten. Komponenterna är de bästa marknaden kan erbjuda idag.

MicOne är en multipattern mikrofon kapabel att arbeta i Omni, Kardioid och Figure of eight karaktäristiker men inte bara det, mikrofonens karaktäristik är steglöst valbar!

MicOne kan hantera höga ljudtrycksnivåer utan några som helst tecken på distorsion.

Mikrofonens karaktär beskrivs som varm, detaljrik, naturlig och tight.

Pris:

23 920:- exkl moms (29 900:- inkl moms)


Vid eventuella frågor kontakta mig på: leif.malmsten@mdaelektronik.se


 Tillbaka: